Service


Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Een aantal voorbeelden daarvan zijn:


Afplakken
Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden plakken wij de ruimte af waarin wij aan het werk gaan. Daarbij kunt u denken aan het afplakken van vloeren, kozijnen, trappen en plafonds. Wat afgeplakt is hoeft niet schoongemaakt te worden, want stukadoorswerkzaamheden zijn geen schone werkzaamheden. Tevens werken we tussen binnen en buiten met verschillende schoenen. Onze stukadoorsschoenen blijven in de ruimte waar wij werken. Zo lopen wij geen gips door het huis/kantoor heen.

Schoonmaken
Na onze werkzaamheden maken wij de ruimte bezemschoon. Dit houdt in dat wij al onze materialen en middelen opruimen, alle afplakmaterialen verwijderen en de ruimte(s) bezemschoon achterlaten.

Buitenkwaliteit
Wij verwerken alleen de beste producten. Wanneer u ‘binnenshuis’ kiest voor een wandafwerking met sierpleister, zullen wij hier ‘buitenkwaliteit’ voor gebruiken. Dit heeft verschillende voordelen. Zo is buitenkwaliteit sterker, elastischer en kleurvaster. Sierpleister is een sterke wandafwerking. De buitenkwaliteit is dan het sterkst en kan dus goed tegen een stootje. De kosten tussen de binnen- en buitenshuize kwaliteit berekenen wij niet door.

En waarom is de buitenkwaliteit sierplijster dan nodig? Stelt u zich voor wanneer uw woning last krijgt van zettingsscheurtjes (vaak bij nieuwe woningen, dan zijn de kleine scheurtjes, door gebruik van buitenkwaliteit sierplijster, niet te zien op uw muur. Dit komt door de hogere verhouding van hars en het is daarmee ook licht elastisch, beweegt dus (tot op zekere hoogte) mee met de scheur.

Erkend stukadoor
Wij zijn ruim 40 jaar actief als gediplomeerd stukadoor.


Stukadoorsbedrijf Pijnappels BV

Heesakkerstraat 1
5291 CA Sint-Michielsgestel

T. 06 208 82 152
E. info@pijnappels-stukadoors.nl

KvK 82878862
BTW NL862638380B01