Sint-Michielsgestel

HOME Sint-Michielsgestel

Uw stucadoor in Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel

Stucadoorsbedrijf Pijnappels BV,
voor al uw stucadoorswerk in Sint-Michielsgestel en omgeving!

Zoekt u een vakkundige stukadoor in Sint-Michielsgestel die voor een goede prijs prima stukadoorswerk aflevert? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Pijnappels en Zonen uit Sint-Michielsgestel aan het juiste adres!

Zowel "zakelijk" als "particulier"
Wij zijn een stucadoorsbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Opgericht in 1999 door vader en twee zoons. U kunt bij ons terecht met al uw specifieke wensen op het gebied van stucadoorswerk. Sierpleisterwerk, lijsten en ornamenten, schuurplafonds, marmerstuc, wij hebben de kennis en kunde in huis! Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij worden met grote regelmaat ingezet door diverse architecten en schildersbedrijven.

Wij zijn gespecialiseerd in decoratief stucadoorswerk, ook mogelijk in natte ruimten! Dit is ook aan te brengen op tegels en op uw vloer. Uiteraard in vele structuren en kleuren.

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring, tegen goede prijzen. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Wij denken graag met u mee, ook bij de afwerking en adviseren u over de mogelijkheden en toepassingen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!